12 maart 2013

Zoveel ideeën

De voorzichtige naaikriebels van een paar maanden geleden zijn omgeslagen in een hoofd met heel veel naaisels maar te weinig tijd om ze allemaal uit te voeren. Ik zou nog zoveel willen maken dat ik gewoon niet weet waar te beginnen.

Ik schafte me het boek 'Zo geknipt' aan en begon aan te duiden wat ik allemaal wou maken. Toen de echtgenoot zag waar ik mee bezig was, merkte hij fijntjes op dat ik zo goed als alles had aangeduid. Euh... ik moet toch blijven oefenen he ;-)

Ondertussen komt de verjaardag van de dochter eraan en dat vraagt ook weer om een creatief project. Haar hele verjaardag staat dit jaar in het teken van de vlinder, wat haar klassymbooltje is (en omdat ik op Pinterest heel veel vlinderknutsels vond om te gebruiken).
Naar goede gewoonte geeft de jarige een kleine traktatie aan de gasten (haar vriendinnetjes dus). Ik bestelde (voor het allereerst!) een mooi vlinderstofje bij Bambiblauw en ga er kleine cadeauzakjes (naar een idee dat ik op de mooie blog van Elisanna vond) van maken.
Ook de uitnodigingen en decoraties worden helemaal zelf gemaakt, uiteraard in het vlinderthema.

Dus, nog heel veel te dien en heel weinig tijd... Gaat het me lukken?

2 opmerkingen:

rianne zei

Heel herkenbaar, veel ideeën, maar niet altijd tijd :) leuke blog heb je. Misschien totaal overbodig, maar ken je de zo geknipt sew along? http://zogekniptsewalong.blogspot.nl/ daar haal ik veel inspiratie en uitdaging vandaan :) misschien ook iets voor jou? Groetjes rianne.

Crea-Vie zei

Dank je wel! Ik ga zeker eens kijken bij de Sew Along, lijkt me wel leuk. Enkel de tijd hè, een dag zou uit meer uren moeten bestaan ;-)