5 november 2013

Burda 7828

De voorbije week genoot ik van de herfstvakantie. Er werd genaaid, niet zoveel als ik gehoopt had, maar toch. Ik kan nog niet alles laten zien, want sommige dingen zijn bedoeld als cadeau ... Verder heb ik wat aan recyclage gedaan. Ik kuiste de kleerkast op zolder op en vond nog wat kledingstukken die ondertussen terug passen. Ze zijn nu terug wat up-to-date gemaakt. Daar heb ik vergeten om er foto's van te nemen.

Zaterdag trok ik naar Kortrijk-Dutsel voor een workshop bij Eulala c'est chic. Het was een hele leuke dag met 5 vrouwen die allemaal met 5 versies van hun Burda 7828 naar huis gingen. Ik koos een effen stofje uit mijn rijkelijk gevulde stoffenkast en ging aan de slag. Het is niet zo'n moeilijk patroon, er zullen hier ongetwijfeld nog versies van volgen.

Ik trok de af-foto in het atelier van Eulala c'est chic. Absoluut een aanrader trouwens voor wie graag leuke workshops volgt. De ontvangst was meer dan hartelijk, Eef is een geweldige gastvrouw, we voelden ons er allemaal op ons gemak, en ze hielp ieder op z'n eigen niveau. Zei ik al dat het een aanrader was? ;-)


Ik heb me ondertussen ingeschreven voor de Kerstswap-plus. Een heel leuk initiatief, ook een absolute aanrader! Wie weet komt mijn cadeautje wel onder jouw kerstboom terecht ...


1 opmerking:

wannesraps zei

bedankt voor de reklame!!! en tof dat je meedoet!
Maren (hoemmelke.blogspot.com)