20 oktober 2014

Kids Clothes Week - day 1

Enkele weken geleden schreef ik me in voor mijn allereerste Kids Clothes Week. Ik bekeek mijn agenda en dacht dat het die week wel rustig zou zijn. Met veel goesting werd de sign in knop ingeduwd. Vorige week brak het koud zweet me uit: help, wanneer moet ik dat nog allemaal gaan doen! Natuurlijk staat de agenda ondertussen al vol, is het nog een laatste drukke werkweek voor de vakantie, is de vermoeidheid enorm (waardoor vroeg gaan slapen hier topprioriteit is), en wil ik ook graag nog wat muziek schrijven voor mijn andere hobby.
Dus, ik probeer deze week zo vaak als kan te naaien, maar of ik echt voldoe aan de normen van KCW, ... ik vrees van niet.

Het eerste op mijn planning is een pyjama voor de dochter. Ze koos een paardenstofje uit de kast, mama zocht in alle boekjes naar een degelijk pyjamapatroon, vond dat niet, en combineerde dan maar wat. Ik nam een legging uit Ottobre, en een raglanshirt met lange mouwen (ook uit Ottobre).
De broek is ondertussen klaar, maar de dochter ligt natuurlijk al lang in dromenland, waardoor een foto op model voor later zal zijn. Morgen probeer ik ook het T-shirt af te werken.


Stof: stoffenmarkt Maastricht
Boordband: stoffenmarkt Maastricht
Patroon: Ottobre

2 opmerkingen:

128 zei

Ik doe ook de eerste keer mee! toch wel spannend hé. Ik zwoeg nog op mijn eerste stuk hoor ;)
Benieuwd naar je bovenstuk morgen ;) de broek is al vast geslaagd.

Tam Tam zei

Dat stofje zou mijn dochtertje ook direct uit de kast plukken :-). Hier wordt ook aan de KCW gewerkt