8 oktober 2014

Minifotoshoot bij Myra

Enkele weken geleden deed ik iets wat ik nog nooit gedaan had: ik deelde een bericht op Facebook om een minifotoshoot te winnen bij Myra. Ik beken, ik was echt een groentje, het is helemaal mijn gewoonte niet om zo'n berichten te winnen, want de meesten zijn toch fake.
Deze keer wou ik zo graag de shoot winnen, dat ik het toch deed. Ik had namelijk de foto's gezien van een collega, volgde Myra al een tijdje op Facebook, en had al een paar keer smachtend naar de foto's op haar website gekeken. Haar stijl bevalt me wel ...

Op een mooie zaterdagmorgen, ik lag nog te slapen, kreeg ik een berichtje van mijn schoonzus: proficiat, dat gaan zeker mooie foto's worden! Ik wist niet waar het over ging, of misschien was het wel mijn slaaphoofd dat nog niet goed wakker was. Anyway, toen ik die dag mijn mails checkte, zat er een mailtje van Myra in mijn mailbox, met de mededeling dat ik de Facebookwedstrijd gewonnen had. Driewerf hoera!!! Ik kon mijn geluk niet op! Diezelfde week nog ontving ik een heel mooi kaartje met een cadeaubon voor de minifotoshoot.
Ik maakte direct een afspraak, dit wou ik niet verloren laten gaan :-)

Vorige week woensdag was het dan zover. We vertrokken met z'n drietjes naar Leuven, niet goed wetende wat we konden verwachten. We waren een halfuur te vroeg, en wandelden eerst nog een blokje rond de studio. Uiteindelijk belden we (nog altijd 10 minuten te vroeg) aan, en kregen we een hele vriendelijke dame voor ons. Myra is een schat van een madam, ze kan enorm goed overweg met kinderen, je wordt direct vrolijk in haar bijzijn, allez, ik heb alleen maar goeds over haar te vertellen!

De dochter deed wat van haar gevraagd werd: kijk eens boos, gedraag je als een prinses, kijk droevig, kijk blij, lach eens mooi, kijk in de camera, ... De dochter waande zich een waar fotomodel.
Een week later (ja, zo snel gaat dat bij Myra!!) kreeg ik in mijn mailbox het resultaat van de fotoshoot. Man, zo blij dat we waren! Op deze foto's herkennen we alle karaktertrekken van onze dochter, ze kon er niet echter op staan dan dit.

OK, dit is nu een lange tekst, eigenlijk zou ik gewoon moeten zeggen: kijk naar de foto's en rep u allen naar Myra Fotografie, maak een afspraak, en laat je ook betoveren door de magie van haar prachtige foto's!!


Zeg nu zelf: dit zijn toch prachtige foto's he!
Maar nu een vraagje voor jullie: we willen er graag eentje laten vergroten om in onze woonkamer op te hangen. Welke zouden jullie kiezen? Help ons!

8 opmerkingen:

128 zei

Super mooi! Ik heb eind deze maand een fotoshoot bij Joke Melis (ook te vinden op facebook onder fotografie Joke Melis) met mijn drie kids. Can't wait!

Crea-San zei

De foto met het bellen blazen of de laatste foto zijn wel leuk om te vergroten!
Ze zijn trouwens allemaal super mooi !

Lucie zei

Leuk! Ik zou voor de foto gaan waar ze knipoogt.

eva maria zei

Oh man, wat een prachtfoto's. En vooral, wat een prachtkind... Ze zijn allemaal even mooi, al zou ik zelf de knipoog-versie kiezen. Love it.

Els Vermeeren zei

Ik zou voor de bellenblaasfoto gaan.

Hanne zei

De knipoog of de bellenblaas, allebei zo spontaan!

ine zei

Absoluut die bellenblaas foto!!!! geweldig speels en meisjesachtig.

Unknown zei

Ik zou ook voor de bellenblaas foto gaan, mijn absoluute favoriet van jullie knappe meid :)