28 juni 2015

Ally-jumpsuit

Onlangs was ik jarig, en vroeg ik centjes voor een nieuwe naaimachine. Ik naai al een drietal jaar op een Singer-naaimachine die ik ooit in de Carrefour kocht. Ik heb er heel veel mee genaaid en nee, hij was zeker niet stuk, maar ik wilde nu toch een machine met een sterkere motor. Ik liet mijn oog vallen op een Brother Innovis 100. Het voorbije weekend gingen we naar de opendeurdag bij Van Rooy in Lier, en kon ik deze machine aan een mooie actieprijs kopen, en kreeg erbovenop nog een leuke waardevolle set bij. Het hele weekend was ik natuurlijk niet achter de naaimachine uit te krijgen, met als gevolg een jumpsuit voor de dochter, en een Harleytop voor mezelf.

Bij de jumpsuit koos ik voor een rits i.p.v. knopen, zodat de dochter gemakkelijker naar het toilet kan gaan. Ik nam ook een gewone elastiek en geen lint zoals LMV voorschrijft. Een eigen crea-twist aan het patroon dus ;-)
De dochter was heel blij, en wil vooral altijd weten of het speelproof is. Daarvoor maakt ze dan graag gebruik van haar trampoline ... De gekke bekken zijn volledig van haar, ik vroeg er niet naar ;-)
Patroon: La Maison Victor, zomer 2014
Stof: stoffenmarkt Maastricht

En dit is mijn nieuwe machine:

Brother Innovis 100 - gekocht bij Van Rooy in Lier

1 opmerking:

MaZella zei

veel succes met je nieuwe machine!
Je dochter springt een gat in de lucht omdat ze nog meer leuke kleertjes zal krijgen :)