18 augustus 2015

Meneer-verwennerij

Manlief vond zijn eerste hemd supertof. Al heel snel kwam de vraag naar meer hemden. Ik zocht en vond in mijn kast een stofje dat geschikt was voor hemd nr. 2. Ik kocht het op de DIY Fashion Fair van LMV vorig jaar.
Deze keer gebruikte ik het Cool Blue hemd uit La Maison Victor, inclusief hun werkwijze. Tijdens de workshop werd er gebruik gemaakt van een patroon uit Burda, maar omdat ik niet meer alles exact wist, koos ik voor veilig: de uitleg in LMV is voor mij altijd heel duidelijk.
Omdat ik net niet genoeg stof had, werd het deze keer een hemd met korte mouwen. Meneer vond het niet erg, zo kan hij dat hemd nu al dragen.
Ondertussen ben ik samen met meneer naar de Stoffenstraat in Kasterlee geweest, waar hij zelf nog een aantal stofjes koos voor de volgende hemden. Nu zijn er hier al 2 in huis die vechten om een zelfgemaakt kledingstuk ;-)P.S. De foto's werden deze keer met mijn GSM genomen, waardoor ze wat onduidelijker zijn, oeps ;-)

De naaimachine staat hier niet stil, ik maakte ondertussen ook al een kleedje voor mezelf (Rosajurk uit LMV), een herfstkleedje voor de dochter en pennenzakken. Eerst nog wat deftige foto's nemen, en dan verschijnen ze op de blog.

3 opmerkingen:

Kaya zei

Wat leuk dat ook jouw man overtuigd is van jouw kunnen nu. Ik ben benieuwd naar de foto's van de andere werkjes die je ondertussen gemaakt hebt.

MaZella zei

Super... knap van je

Unknown zei

Mooi hemd voor manlief, ik durf er mij niet aan wagen...

En, de stoffenstraat, is het de moeite? Zou er ook graag eens naartoe gaan.

Benieuwd naar je jurkje :)