9 december 2015

Tinny returns

Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier nog eens iets kon laten zien. Ik zou liever ook wat meer laten zien, maar helaas ontbreekt me de tijd om nog vaak achter de naaimachine te kruipen. De zin daarentegen is er wel, maar de tijd he...

Op een zondagnamiddag heb ik me toch achter de naaimachine gezet, en foert gezegd tegen al het andere werk dat op me lag te wachten. Het resultaat was een nieuwe jurk voor de dochter. Ik koos voor de Tinny van Straight Grain. Ik heb de dochter heel goed opgemeten, maar toch is de jurk te groot. Ach ja, dan kan ze ze volgend jaar zeker nog aandoen.
Foto's nemen bij grijs weer is niet simpel, ook al probeerden we het wat luchtiger te maken door schuin te gaan hangen ;-)







Patroon: Tinny van Straight Grain
Stof: Cas en Nina
Zwart vestje: H&M

3 opmerkingen:

Carolien Lembrechts zei

Mooie jurk! Ik ben ook aan mijn eerste Tinny bezig voor mijn dochter, zij is ook 7 jaar, maar is nogal een grote, ik heb de 9 jaar overgenomen. Welke maat heb jij gemaakt? Groetjes, Carolien

Crea-Vie zei

Hoi Carolien, ik maakte de 8 jaar. Ook mijn dochter is heel groot, en qua lengte is het zeker goed, maar het mocht allemaal wat smaller zijn om mooier te passen.

Carolien Lembrechts zei

Inderdaad, de 9 jaar is nog een heel stuk te lang en het bovenlijfje mocht wat aanpassender zijn, ik ga bij de volgende Tinny de 8 jaar maken! Gek allemaal die maten he! ;-)