19 mei 2016

Communiestress

Nog enkele dagen en het is zover: onze prinses doet dan haar eerste communie. We houden het feest thuis, wilden het redelijk simpel houden, maar toch hebben we wat onderschat wat een werk dat met zich meebrengt:
  • o.w.v. het cadeau dat ze krijgt (later meer hierover) moesten er redelijk wat dingen veranderd worden in de tuin
  • manlief kreeg het lumineuze idee om de garage nog voor de communie af te breken, zodat er een beter zicht op de tuin zou zijn (gelukkig krijgen we hiervoor wel hulp van een professionele afbraakfirma). Edit: garage werd nog steeds niet afgebroken, omdat de man in de gips ligt
  • ik kreeg het in mijn hoofd om de keuken opnieuw te behangen en te verven, alsook het toilet (we wilden eigenlijk nog een nieuwe keuken zetten, maar een afgekeurde wagen met bijbehorende nieuw aangekochte wagen strooiden hier roet in het eten, dan maar een opknapbeurt voor de keuken)
  • natuurlijk wilde ik het communiekleedje zelf maken (en dat is binnen de deadline gelukt, driewerf hoera!)
  • ik wilde eigenlijk ook de kledij voor onszelf zelf maken, maar wegens tijdsgebrek is dat niet gelukt
  • voor de bedankjes werd Pinterest afgeschuimd, met een heleboel ideeën als gevolg.  Manlief moest even orde in mijn hoofd brengen om tot een consensus te komen hierover. Ode aan de man!
  • de decoratie in de juiste kleuren (euhm, niet alleen de juiste kleuren, maar vooral ook dat vinden wat ik in mijn hoofd had) vinden was ook niet altijd even gemakkelijk, maar uiteindelijk werd toch alles gevonden (lang leve Action en Xenos!!)
  • en last but not least: het weer!! Help, ze geven zondag de slechtste dag, veel regen en maar 18 graden. De schietgebedjes vliegen hier in het rond, hopelijk toch nog wat droog weer zondag :-(
Vanaf volgende week toon ik foto's, wordt dus vervolgd ...

2 opmerkingen:

Anneleen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anneleen zei

Ai nog een heel deel stress, maar zondag wordt perfect, dat kan niet anders. ;-)